Sex platser att förvara en tygpåse

#1 i en varm jackficka när snön är som vackrast

i-jackfickan2

På vintern är det enkelt. Vinterjackor har oftast stora och bra fickor, som gjorda för att få ner en ihoprullad Save Mondays Tygpåse.

#2 i farfars gamla ryggsäck bredvid dagens matlåda

i-ryggsacken

Tar du med matlåda till jobbet? Lapland Eco Store har en riktigt sjysst matlåda i rostfritt.

#3 i Porschens handskfack med längtan efter eldrift

i-bilen

Tänk dig kombinationen av att köra klassisk sportbil och att segla, fast på asfalt. Det bästa sättet att låta din skönhet få följa med in i framtiden är att elkonvertera den. EV West har ett kit för Porsche 911 för $6 988. Lägg till ungefär lika mycket för batterier och du kan susa fram på vägarna utan att göra av med en droppe bensin.

#4 i cykelkorgen längs en somrig grusväg med gräsfläckar på knäna

i-cykelkorgen

Tvärtemot vad många tror så går det alldeles utmärkt att cykla till jobbet även på vintern. Vintern behöver inte innebära att vardagsmotionen försvinner. Nyckeln är flerlagerprincipen, reflexer och dubbdäck. Läs mer om vintercykling hos Råd & Rön.

Och glöm inte, de där dagarna på grusvägar med gräsfläckar kommer igen om bara några månader.

#5 i handväskan på vårpromenaden.

i-handvaskan

Ekologiska och miljövänliga handväskor verkar konstigt nog lysa med sin frånvaro i modevärlden. Åtminstone väskor och märken som profilerat sig så. Det finns dock en del att hitta på Shubawa.

#6 i overallfickan på väg genom snödrivorna

i-skidbacken

När semestern är i full gång och vanorna lika bortglömda som väckarklocka och pendling är det lätt att trilla tillbaka i förbrukningshysterin. Men när Save Mondays Tygpåse ligger med i packningen kan även en måndag i Åre resultera i en plastpåse mindre här i världen.